Πληροφορίες

Η Λεονταρή Ρουμπίνη γεννήθηκε στη Λάρισα, είναι ιατρός, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και κάτοχος του τίτλου ειδικότητας της Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκλέχθηκε το 2002 μέλος ΔΕΠ στη θέση του Λέκτορος, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο μάθημα της Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας. Δίδαξε στην Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας και στο ΤΕΙ Λάρισας στα τμήματα της Νοσηλευτικής και Ιατρικών Εργαστηρίων. Είναι προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας του Υπουργείου Δικαιοσύνης από το 2000, με αρμοδιότητα την περιοχή της Θεσσαλίας. Εγγεγραμμένο μέλος στο μητρώο του διδακτικού προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης του Ελληνικού Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Συγγραφικό έργο της, το Σύγγραμμα με τίτλο «Ιατροδικαστική» το οποίο διδάσκεται στην ανώτατη και ανώτερη εκπαίδευση των σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Eίναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Λεονταρή, υποστράτηγο ε.α και ο γιός της είναι ανθυπολοχαγός, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Υποστηρικτές και φίλους δέχεται η Ρ. Λεονταρή

leontari new2
Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, υποψήφια με το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη ευχαριστεί όλους τους φίλους και φίλες για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη στήριξή τους.
Για όσους επιθυμούν να συναντηθούν μαζί της και να συζητήσουν θέματα και ζητήματα που τους απασχολούν, ανακοινώνεται ότι η κα Λεονταρή θα βρίσκεται καθημερινά από 12.30 έως 2 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λάρισα στην οδό Φρίξου και Πατρόκλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.